GÜNCEL
Giriş Tarihi : 18-03-2023 18:00

Ada Kelci

Ada Kelci

Ada Kelci

Kendi işini kurup piyasa atılmak isteyen birçok genç girişimci ismi duyuluyor. Bu isimlerden bir tanesi de ADA KELCİ. Fikirlerini hayata geçirmek için adımlarını cesaretle atan bir girişimci de diyebiliriz. Genç yaşında başladığı günümüzün popüler iş modellerinden olan E TİCARET olarak da bilinen bir sektörde çalışmalar yapar. Kendisi Ege Üniversitesi Makine Mühendisliğini kazanmıştır. EĞİTİM hayatına devam ediyor. Aynı zamanda da DROPSHIPPING çalışma modeli ile kendini geliştiriyor.

Yüksek DÖVİZ kuru olan ülkelerde döviz ile kazanç elde etmekten başka ekonomik özgürlüğe kavuşulamaz. Ada Kelci AMAZON dropshipping iş modeli ile kendini geliştirmiştir. Çalıştığı sektör DOLAR para birimini kullandığından yüksek cirolar elde eder. Bu başarıları karşılıksız kalmamış ve bir yazılım firmasından iş teklifi alarak müşterilere DANIŞMANLIK hizmeti vermeye başlamıştır. Bu hizmet karşılığında hem öğrencileri hem de kendisi düzenli olarak PARA geliri elde etmeye başlamıştır.

Online Ticaret

Ticaretin elektronik ortama aktarılması ile hayatımıza giren ONLİNETİCARET kavramı artık günümüzde herkes tarafından bilinir. Akla gelebilen her şeyin internet bağlantısı sayesinde insanlara sanal ortamdan SATIŞ yapılması online ticarettir. ALIŞVERİŞ, satış, eğitim, dağıtım, tanıtım gibi birçok alanda eticaret kullanılır. Ada Kelci de kendi web sitesini kurarak danışmanlık almak isteyen insanlara DERS verir.

Ada Kelci, web sitesi üzerinden hizmetlerinin neler olduğunu anlatmıştır. Bunlardan biri de BİREBİRDANIŞMANLIK hizmetidir. İnsanlara hem kendilerini geliştirmelerini hem de STOKSUZ TİCARET yapmayı öğretmeye çalışır. İnsanların FİNANS olarak gelişmelerine katkıda bulunur. Yaptığı bu GİRİŞİM sayesinde birçok kişinin hayatının değişmesine yardımcı olmuştur. Tecrübelerini daha fazla kişiye aktarmak için adainventory isimli kendi web sitesini kurmuştur.

AdminAdmin