KRİPTO PARA
Giriş Tarihi : 18-05-2023 15:47

Binance, Analizleri TradingView ile Daha da Geliştiriyor!

Dünyanın lider blokzincir ekosistemi ve kripto para altyapısı sağlayıcısı Binance, alım satım işlevlerini geliştirmek üzere grafik ve analiz platformu TradingView ile bir entegrasyona imza attı. 

Binance, Analizleri TradingView ile Daha da Geliştiriyor!

  Kullanıcı odaklı yaklaşımıyla adımlar atan Binance, bu entegrasyon ile birlikte kullanıcılarına analizler kapsamında daha fazla içgörü ve araç sunacak. Bu kapsamda; Binance web sitesinde TradingView vasıtasıyla kullanıcılar, satım stratejisi kullanabilecek, geniş bir grafik ve analiz araçları yelpazesiyle performanslarını analiz edebilecek.
Binance sektöre öncülük eden işbirliklerine imza atmaya devam ediyor. Grafik ve analiz platformu TradingView ile Binance web sitesi üzerinde bir entegrasyon gerçekleşecek. Binance, TradingView entegrasyonu ile türev ürün gamındaki başarılı entegrasyonunun ardından, bir kez daha kullanıcı odaklı bakış açısının çalışmalarının merkezinde yer aldığını gösterdi. Atılan bu adımla birlikte, Binance.com sitesinde kullanıcılar daha da fazla alım satım stratejisi kullanabilecek ve geniş bir grafik ve analiz araçları yelpazesiyle performanslarını analiz edebilecek. 
Söz konusu entegrasyon, likiditesi son derece yüksek Binance ürünlerini daha geniş bir hedef kitlenin kullanımına açıyor. Bu sayede geleneksel yatırımcılar, kripto para piyasasına adım atarken fırsatları belirlemek amacıyla gelişmiş analiz araçlarının gösterdiği ufuk açıcı öngörülerle buluşuyor. Daha gelişmiş grafikler oluşturma imkanı sağlanmasının yanı sıra 1. ve 2. seviye piyasa verilerine erişilmesi, özellikle de halihazırda TradingView üzerinde bulunan hisse senedi, emtia ve döviz piyasaları gibi geleneksel varlıklarla da karşılaştırma fırsatı sayesinde, yatırım yapılabilir bir varlık sınıfı olarak kripto para tokenlerinin meşruiyeti yaygınlaşıyor. 
 
“Ekosistemde bilgi araçlarına yönelik talep arttı”
 
Konuyla ilgili değerlendirmelerini aktaran Binance VIP ve Kurumsal Başkanı Catherine Chen, bireysel ve kurumsal kullanıcıların mevcut piyasa koşullarında bilgi araçlarına yönelik taleplerinin arttığını vurguladı. Chen, “Verilere erişebilmek, her türlü piyasada alım satım yapan yatırımcılar için paha biçilmez bir imkan. Daha fazla grafik verisine sahip olmak; hızla büyüyen sektörümüze daha iyi bilgi sunmanın ve sektörümüzün gelişimine katkıda bulunmanın yanı sıra, ana akım yatırımcıların sektörümüze daha çok katılmasını sağlıyor. Kullanıcılar artık tek bir oturum açma işlemiyle, TradingView platformunun arayüzünü kullanarak en yüksek likiditeye sahip ve en büyük dijital varlık borsası Binance üzerinde, doğrudan alım satım yapma kolaylığına sahipler." dedi.
 
Binance  yaklaşık 350 tokeni destekliyor. Yaklaşık 1.400 spot alım satım çifti ve 260 vadeli işlem alım satım çifti sunuyor. 
 
Binance Hakkında
Binance, hacim açısından dünyanın en büyük dijital varlık borsasını da içeren finansal ürün yelpazesi ile dünyanın lider blockchain ekosistemi ve kripto para altyapısı sağlayıcısıdır. Binance platformu kendini paranın özgürlüğünü artırmaya adamıştır ve alım-satım ve finans, eğitim, veri ve araştırma, sosyal fayda, yatırım ve kuluçka, merkeziyetsizlik ve altyapı çözümleri ve daha fazlasını da içeren eşsiz bir kripto ürün ve teklifleri yelpazesine sahiptir. Daha fazla bilgi için https://www.binance.com adresini ziyaret edin.

 

AdminAdmin