KRİPTO PARA
Giriş Tarihi : 20-04-2023 12:44

Bybit CEO’su Zhou: Dubai Merkez Ofisi, yatırımcılar ve iş ortakları için bir topluluk merkezi olacak

Bybit CEO’su Zhou: Dubai Merkez Ofisi, yatırımcılar ve iş ortakları için bir topluluk merkezi olacak

Bybit CEO’su Zhou: Dubai Merkez Ofisi, yatırımcılar ve iş ortakları için bir topluluk merkezi olacak
 

Dünyanın en çok ziyaret edilen üçüncü kripto borsası olan Bybit, nisan ayı ortasında BAE’de küresel merkez ofisini açarak Dubai'ye akın eden kripto firmaları arasına katıldı. CoinGecko'nun en güvenilir ilk on borsası arasında yer alan kripto borsası, küresel iş ortaklarını yeni “topluluk merkezine” davet etti.

 

Dubai'de faaliyet göstermek üzere prensipte onay alan ilk kripto borsası hizmet sağlayıcılardan biri olan Bybit, bu fırsatı değerlendirerek fikir alışverişinde bulunmaları ve yeni merkezden faydalanmaları amacıyla iş ortaklarına kapılarını açıyor, topluluk odaklı bir platform olarak itibarını pekiştiriyor.

 

Genel merkez, profesyonel toplantılardan canlı yayın oturumlarına kadar pek çok etkinliğe ev sahipliği yapabilecek birçok özel alanı bünyesinde barındırıyor. Bybit için bu yaklaşım, borsanın uzun süredir devam eden “açık kapı” politikasına olan bağlılığını vurgularken iş ortaklarına da yararlanabilecekleri üst düzey şeffaflık sunuyor.

 

Kullanıcı görüşlerini almak ve ürün tasarımı ile alım-satım süreçlerine ışık tutmak için atölye çalışmaları ve söyleşiler de düzenlenecek. Platformun yeni merkezi ayrıca en son platform güncellemeleri ve sektör analizlerinin paylaşılacağı oturumlara da ev sahipliği yapacak.

 

Bybit'in kurucu ortağı ve CEO'su Ben Zhou, “Bybit'te, yatırımcılarımız ve iş ortaklarımız için şeffaf ve davetkâr bir ortam yaratmaya kararlıyız” diyerek şöyle devam etti: “Bybit olarak kurumsal ofis konseptinde devrim yaratmak istiyor ve Bybit dostlarının, Dubai'de kendilerini evlerinde hissedecekleri ve karşılıklı paylaşım ile yaratıcılığı teşvik eden bir topluluk merkezi oluşturmak istiyoruz. Dubai'deki genel merkezimizin açılmasıyla birlikte bölgedeki varlığımızı güçlendirmek ve dünyanın dört bir yanındaki kripto meraklıları ve yatırımcılar için güvenilir bir ortak hâline gelebilmek adına gerekli adımları atıyoruz. Merkez, farklı topluluklarımızın gereksinimleri göz önünde bulundurularak tasarlandı. Özel olarak tasarlanmış etkinlik odaları ve seçkin atölye çalışmaları ile etkinlikler hakkında yakında daha fazla bilgi de paylaşacağız.”

AdminAdmin