SPOR
Giriş Tarihi : 10-03-2023 00:16

Jorge Jesus kararını verdi

Jorge Jesus kararını verdi

Jorge Jesus kararını verdi

Rennes, Kyiv Dynamo, AEK Larnaca'nın yer aldığı UEFA Avrupa Ligi B Grubu'nu birinci sırada tamamlayan Fenerbahçe, çıktığı 6 maçta  14 puan, 4  galibiyet ve 2 beraberlik alarak UEFA Avrupa Son 16 Turu'na yükseldi. Ligi, Sevilla ile ilk maçında paylaşıyor.

 Ramon Sanchez Pizjuan'da bugün saat 23:00'te başlayacak olan Sevilla-Fenerbahçe maçı Exxen tarafından canlı yayınlanacak. Fransız hakem François Letexier rehberliğinde alınan 90. dakika sonucu şimdiden merak ediliyor. deneme bonusu

 Sarı-Lacivertliler bu sezon Avrupa Ligi'nde harika bir performans sergiledi. Temsilcimiz Rennes, AEK Larnaca ve Dynamo Kyiv'den oluşan grubu 4 galibiyet ve 2 beraberlikle lider tamamladı. Böylece final oynamadan doğrudan ilk 16'ya vize aldı. Avrupa'daki son maçını 3 Kasım'da Dinamo Kiev'de oynayan Fenerbahçe, yaklaşık 4 ay sonra  Kupa 2 sahasına dönecek.

 Fenerbahçe, Sevilla karşısında tarihinin en önemli Avrupa Kupası başarılarından birini  yaşadı. 2007–2008 sezonunda Şampiyonlar Ligi'nin ikinci turunda Sevilla ile Kadıköy'ü 3–2 kazanan Kanaryalar, İspanya'da aynı skorla mağlup oldu. Uzatmalarda gol olmayınca seri penaltı atışlarına gitti. Sarı-Lacivertliler maçı 3-2 kazanarak çeyrek finale yükseldi. O turda Chelsea tarafından elendi. 6 kez  Kupa 2'yi kazanan Sevilla, bu turnuvanın en başarılı takımı konumunda. İspanyol ekibi bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde Manchester City, Dortmund ve Kopenhag'ın kazandığı grupta 5 puanla 3. sırada yer alıyor. ikinci oldu ve Avrupa Ligi finallerine yükseldi. Bu turda Hollanda ekibi PSV'yi 3-0 mağlup eden kırmızı beyazlılar, 2-0'lık mağlubiyete rağmen son 16 pasını aldı.

 Temsilcimiz Sevilla karşısında 4 oyuncusuz kalacak. Luan Peres sakatlığı nedeniyle bu akşamki maçta yok. Grup aşamasında iyi performans gösteren Gustavo Henrique ile sol bek Ezgjan Alioski ve forvet Serdar Dursun, isimleri UEFA'ya bildirilen listede olmadığı için Sevilla karşısında forma giyemeyecek.

AdminAdmin