EKONOMİ
Giriş Tarihi : 02-02-2023 11:12

Kripto borsaları daha stabil ve kullanıcıyı koruyan ürünler sunmalı

Kripto borsaları daha stabil ve kullanıcıyı koruyan ürünler sunmalı

Kripto borsaları daha stabil ve kullanıcıyı koruyan ürünler sunmalı

Hareketli bir piyasaya sahip olan kripto paralar, yakın geçmişte kullanıcıların risk faktöründen dolayı çekindikleri bir ortama sahipti. Kripto yatırımcılarına anlık yükseliş ve düşüşlerle risk almaları yerine uzun vadede, daha kazançlı olacak ürünleri sunarak geleceklerini düşünmeye yönlendirdiklerini belirten BNS Türkiye Ülke Müdürü Serdar Özerman, “Kripto borsaları yatırımcı ve işlem sayısını artırmak için stabil ve kullanıcıları koruyan ürünler sunmalı. BNS Türkiye olarak kripto varlık satın alırken risk oluştuğunu düşünen yatırımcılara özel bir çözüm sunuyoruz. Sabit ödül getirisi sunan ürünümüz, kullanıcıların varlıklarını koruma altına alırken aynı zamanda en az 10 USDT ile giriş yapanlara da yıllık yüzde 7 oranında ödül kazancı sağlıyor. Kullanıcılarımız, dolara endeksli bir kripto varlık olan USDT’yi istedikleri zaman çekebiliyor. Ayrıca, ülkemizde girişimlere fon bulunmasına aracı olacak bir proje üzerinde de çalışmayı sürdürüyoruz.” diyor.

BNS Türkiye Ülke Müdürü Serdar Özerman, “BNS Türkiye olarak önümüzdeki dönemde; bireyler ile fon arayışında olan geleceğin mesleklerini şekillendirecek projeleri bir araya getiren işlere odaklanacağız. Bugün; start-up, girişim aşamasında olan ve büyüme için fona ihtiyaç duyan girişimciler, bu fonu nasıl değerlendireceklerini anlattıkları ve yatırımcılarına geri dönüşlerini blockchain temelli whitepaper/izahnameler üzerinde gösterdikleri projeler sayesinde çift taraflı kazanç yaratılabiliyor. Bu sayede hem yatırımcı hem girişim hem de reel ekonomi projelerin finansmanından kazanç elde edebiliyor. BNS olarak Hindistan'daki borsamızda şu ana kadar emlak, oyun, e-ticaret, fintech ve yemek teslimi gibi farklı birçok sektördeki girişim projelerine fon bulunmasında aracı olduk. Benzer çalışmaları yakın zamanda Türkiye'de de yapmayı hedefliyoruz.” diyor.

 

Yıllık yüzde 7 kazanç

 

Sabit ödül getirisi ürünü sunan ürünleriyle kullanıcılarına piyasa dalgalanmalarından etkilenmeden finansal varlıklarını koruyabilecekleri hatta büyütebilecekleri bir ortam yaratmayı hedeflediklerini de belirten Özerman, “USDT, dolara endeksli bir kripto varlık. Ürünümüz, en az 10 USDT ile giriş yapanlara da yıllık yüzde 7 kazanç sağlıyor. Altını çizmek isteğimiz en önemli nokta ise kullanıcılarımızın USDT varlıklarını belirli bir süre saklamalarına gerek olmadığı. Kullanıcılarımız, istedikleri zaman USDT’lerini çekebiliyor ve haftalık ödül ürünlerimiz ile uzun vadeler beklemeden 7 gün içerisinde ödül kazanabiliyorlar.” dedi.

 

Dolardaki değişimi takip edip yatırım yapanların bu yatırım stratejisini kripto bazlı üründe de uygulayabileceklerinin açıklayan Serdar Özerman, “Ürünümüzle kullanıcılar piyasada verilen ödül ve getiri oranlarının daha üzerinde, yüzde 7 oranda dönüş alabiliyor. Kişiler, USDT alabilmek için BNS'nin bankalardaki TL hesaplarına mevduat girişi sağlayacakları için gerçek para birimleri açısından da yastık altındaki para, TL olarak bankalarda kayıtlı oluyor. Örnek vermek gerekirse; 1.000 USDT yatıran kişi 1 yıl sonunda 70 USDT ödül alarak 1.070 USDT’ye sahip olabiliyor. Ürünümüz, piyasada USDT ve benzerleriyle karşılaştırıldığında en yüksek ödül ve dönüş sağlayan özellikleriyle öne çıkıyor. Şu anda toplam hacim olarak 10 milyon USDT’ye kadar giriş yapılmasına imkan sağlıyoruz.” şeklinde sözlerini sürdürdü.

25 milyon dolardan fazla işlem hacmine sahip

BNS, 5 milyondan fazla kullanıcısına kripto varlık alıp satmanın dışında birçok farklı yatırım ürünü de sunuyor. Şirket, günlük 25 milyon dolardan fazla işlem hacmiyle, ticareti yapılabilen 400'den fazla kripto para birimini kullanıcılarıyla buluşturuyor. BNS, rekabetçi işlem ücretiyle Bitcoin ve yüzlerce kripto varlığı alıp satmanın en hızlı ve en kolay yolunu sunuyor.

AdminAdmin