GÜNCEL
Giriş Tarihi : 31-01-2023 11:00

Programlanabilir NFT'ler Metapleks kabulünü teşvik ediyor; Gala Games mobile taşınıyor

Programlanabilir NFT'ler Metapleks kabulünü teşvik ediyor; Gala Games mobile taşınıyor

Programlanabilir NFT'ler Metapleks kabulünü teşvik ediyor; Gala Games mobile taşınıyor

 

Bybit Global tarafından hazırlanan bültende günün önemli sektör gelişmelerine yer verilmiş.

Başlıca ABD endeksleri, yatırımcıların FED'in Şubat ayı toplantısı ve bir dizi teknoloji kazancının volatiliteleri tetiklemeye hazır olduğu hareketli bir haftaya girmeden önce muhtemelen kar elde etmesiyle düştü. Kripto para piyasası, hisse senetlerinin ayak izlerini takip etti ve Bitcoin ve Ethereum, son 24 saatte %4,12 ve %4,49 düştü. Bugünün en çok hareket eden şirketi olan MPLX, 24 saatlik %7,97'lik bir getiri kaydetti ve sektör, programlanabilir NFT girişimini benimserken daha geniş bir pazardan daha iyi performans gösterdi.

MPLX, Solana'da NFT oluşturma ve başlatma sürecini kolaylaştırmak için bir araçlar ve akıllı sözleşmeler koleksiyonu olan Metaplex'in yerel simgesi. Solana canlı bir NFT topluluğuna sahipti ve Metaplex tarafından sunulan araçlar sayesinde Ethereum'a meydan okuyabildi. Metaplex'in son dönemdeki üstün performansı, yeni bir varlık sınıfı olan programlanabilir NFT'leri (pNFT) tanıtmasıyla ortaya çıkıyor. NFT'lerle karşılaştırıldığında, pNFT'ler içerik oluşturuculara telif ücretlerinin zorunlu kılınması ve ek imzalayanların zorunlu kılınması vb. dahil olmak üzere daha fazla işlevsellik ekler. Bu yazı yazıldığı tarih itibariyle, Solana'daki en büyük NFT pazarı pNFT entegrasyonunu tamamlarken, Solana cüzdanları ve diğer DeFi protokolleri ile entegrasyonlar işin içindeler.

2019'dan bu yana gelirlerinin her yıl iki katına çıktığı mobil oyunlar giderek daha popüler bir eğlence haline geldi. Gala Games bu fırsatı değerlendirdi ve 2023'te mobil oyunlara geçme planlarını duyurdu. Ana belirteci GALA olan bu proje, oyunculara iOS ve Android'den masaüstüne ve konsola uzanan platformları kapsayan çok oyunculu oyunlara katılımları karşılığında birbirleriyle etkileşime geçmenin ve ödüller kazanmanın yeni yollarını sunmayı amaçlıyor.

AdminAdmin