SPOR
Giriş Tarihi : 08-03-2023 13:46

Sevilla - Fenerbahçe maçı yüksek riskli ilan edildi

Sevilla - Fenerbahçe maçı yüksek riskli ilan edildi

Sevilla - Fenerbahçe maçı yüksek riskli ilan edildi

Sevilla ile Fenerbahçe arasında oynanacak UEFA Avrupa Ligi maçı İspanya'da yüksek riskli maç ilan edildi. Sporda Şiddet, Irkçılık, Yabancı Düşmanlığı ve Hoşgörüsüzlüğe Karşı Ulusal Komisyon, Sanchez Pizjuan Stadyumu'ndaki mücadeleyi bu kategoriye yerleştirdi. Bu nedenle toplantıda önlemler alınır.

 Atlı polis ve polis köpeği

 İspanyol haberleri, güvenlik güçlerinin ve önleyici ve acil durum hizmetlerinin her şeyin sorunsuz çalışmasını sağlamak için 500'den fazla kişiden oluşan bir sistem oluşturmayı planladığını söyledi. Bu nedenle Devlet Polisi, müdahale birimleri, önleyici ve müdahale birimleri, bu birimlerin motosiklet alt grubu, il enformasyon tugayı görevlileri, il özel güvenlik grubundan oluşan eylem gruplarının yanı sıra düzenli görevlerde faaliyet göstermektedir. birim, atlı polis ve polis köpekleri. Sunmak betturkey

 İtfaiye - ambulans var

 Ambulansın yanı sıra yerel polis, itfaiye ve sivil koruma ekiplerinin yanı sıra çok sayıda doktor, hemşire ve ilk yardım teknisyeni bulunacak. UEFA kurallarına göre stadyumun içinde ve dışında meydana gelen tüm olaylardan ev sahibi kulübün sorumlu olması nedeniyle Sevilla kulübü ve yerel liderlerin göreve sıkı sıkıya bağlı olduğu kaydedildi.

 Taraftarda gerginlik yüksek

  La Liga'da arka arkaya aldığı mağlubiyetler ve aldığı 6 gollük ağır mağlubiyetin ardından Sevilla'nın küme düşme hattına yaklaşması gibi nedenlerle kırmızı beyazlı taraftarlar Fenerbahçe karşısında yüksek görüldü. Atlético de Madrid..

 Yüksek riskli final maçı olaylı geçti

 İskoçya'dan Rangers ile Almanya'dan Eintracht Frankfurt arasında geçen sezon UEFA Avrupa Ligi’nde oynanan  final maçının  yüksek riskli ilan edildiği ve kavga çıktığı hatırlatılmıştı. Destekçiler arasında iki takımdan. Ayrıca, bıçaklanma ve tutuklamaları içeren olayların güvenlik güçlerini tetikte tuttuğunu kaydetti.

 3 binden fazla Fenerbahçe taraftarı bekliyordu

 İspanyol ekibinin bir önceki turda karşı karşıya geldiği PSV'nin, deplasmanda yetkililerin taraftarlarına karşı kullandığı orantısız güçten şikayetçi olduğuna da dikkat çekilerek, daha fazla kişinin maça çıktığı kaydedildi. Taraftar maçına 3 binden fazla sarı lacivertli taraftarın katılması bekleniyordu.

AdminAdmin