Borsa Teknik

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Kültür Buluşmalarının 100. Yılında Hulki Cevizoğlu Özel Konuk Olarak Katıldı

Kültür Buluşmalarının 100. Yılında Hulki Cevizoğlu Özel Konuk Olarak Katıldı

admin admin -

 Denizli Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyeti’nin 100. kuruluş yıldönümüne özel düzenlediği Büyükşehir ile Kültür Buluşmaları programında İstanbul Milletvekili, gazeteci-yazar Doç. Dr. Hulki Cevizoğlu’nu misafir etti. Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşen etkinliğe Başkan Osman Zolan, eşi Berrin Zolan, PAÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Denizli’nin kendisi için nostaljik bir şehir olduğunu ve ilkokul birinci sınıfı o dönemki adı Kahramanlar İlkokulu olan Müftü Ahmet Hulusi İlkokulu’nda okuduğunu kaydeden Doç. Dr. Cevizoğlu, program öncesi okulunu tekrar Başkan Zolan ile görme imkanı yaşadığını kaydetti.

“Denizli benim için çok özel bir şehir”

Doç. Dr. Cevizoğlu, “Aranızda bulunmaktan çok mutluyum. Denizli benim için çok özel bir şehir. Okulum kapalıydı, yine de nostaljik fotoğraflar çektirme şansı bulduğum için mutluyum” diye konuştu. Türkiye gündemi üzerine analizler ve tespitlerin yer aldığı söyleşide düşüncelerini aktaran gazeteci-yazar Doç. Dr. Hulki Cevizoğlu, katılımcılar tarafından kendisine yöneltilen soruları da cevapladı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, kıymetli bilgilerini paylaşan Doç. Dr. Cevizoğlu’na teşekkür ederek özel bir akşam yaşadıklarını söyledi. Katılımcıların yoğun alkışları arasında sona eren söyleşi sonrası Başkan Zolan, Doç. Dr. Cevizoğlu’na üzerinde Denizli Horozu bulunan kaide hediye etti. Program sonunda gazeteci-yazar Doç. Dr. Hulki Cevizoğlu okuyucularına kitaplarını imzaladı.

Kitap Fuarı’nda da okuyucuları ile buluştu

Öte yandan Denizli Büyükşehir Belediyesi Kitap Fuarı’nda da okuyucuları ile bir araya gelen Doç. Dr. Hulki Cevizoğlu program öncesi Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde hayata geçirilen Büyükşehir Belediyesi Şehir Kütüphanesini gezdi. Doç. Dr. Cevizoğlu, Başkan Zolan ve beraberindekiler kütüphanede ders çalışan öğrencilerle sohbet etti, hatıra fotoğrafı çektirdi. Daha sonra Doç. Dr. Cevizoğlu, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün fotoğraflarının ve büyük usta Nejat Uygur’un yağlı boya Atatürk portresinin yer aldığı Atatürk Köşesi’ni inceleyerek, böylesi önemli bir merkezi Denizli’ye kazandıran Başkan Zolan’a teşekkür etti.

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir