Borsa Teknik

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Mamoru’da temel hedef ürün portföyünü genişletmek

Mamoru’da temel hedef ürün portföyünü genişletmek

admin admin -

Şu anda 28 farklı kripto paranın alım satımına imkân tanıyan borsanın Türkiye Ülke Müdürü Baran Yıldırım, bu sayıyı yakın zamanda 100’e çıkaracaklarını ifade etti.

 

Kripto para piyasalarında işlem gören kripto paraların sayısı her geçen gün artış gösteriyor. Ancak yatırımcıların bu kripto varlıkları edinebilmeleri için ilgili varlıkların kullanılan platformda listelenmiş olması gerekiyor. Bu noktada, kripto para borsalarının listeleme politikaları devreye giriyor. Global kripto para borsası Mamoru’nun Türkiye Ülke Müdürü Baran Yıldırım önümüzdeki döneme ilişkin listeleme politikalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

 

Çeşitlilik kullanıcıya fayda sağlıyor

 

“Yalnızca kripto paralarda değil, genel olarak finansal yatırımlarda portföyün çeşitlendirilmesi, riskin yönetilmesi açısından büyük önem taşıyor. Tabi bu çeşitlendirme farklı enstrümanlarla olduğu gibi aynı enstrümanların farklı türleriyle de sağlanabiliyor. Örneğin kripto para yatırımlarında da yatırımcılar tek bir coin yerine birden fazla coin’e yatırım yapmak isteyebilir. Dolayısıyla bu noktada kullanılan platformların geniş bir ürün yelpazesine sahip olması gerekiyor. Biz de Mamoru olarak bu gerçek doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Önümüzdeki dönemde piyasadaki güçlü projeleri listeleyerek kullanıcılarımızın portföy yönetimlerinde ellerini güçlendirmeyi hedefliyoruz. Şu anda kullanıcılarımız 28 farklı kripto paranın alım satımını gerçekleştirebiliyor. Önümüzdeki dönemde bu sayıyı süratle 100’e ulaştırmayı amaçlıyoruz.

 

Trendleri iyi takip etmek gerekiyor

 

Kripto para piyasaları oldukça dinamik bir yapıya sahip. Özellikle blockchain teknolojisinin sağladığı avantajlarla birlikte her geçen gün karşımıza yeni bir ürün veya hizmet karşımıza çıkabiliyor. Tabi böyle bir ortamda da kripto para borsalarının sektördeki yerlerini iyileştirmek veya sağlamlaştırmak adına güncel gelişmeleri sürekli takip ediyor ve gerekli uyumun sağlanması için de önemli bir mesai harcanması gerekiyor. Mamoru’da şu anda blockchain ekosisteminin her alanında yaşanan gelişmeleri takip eden önemli bir ekip var. Buradan gelen bilgi akışı doğrultusunda kripto para yatırımcılarının ihtiyaç ve istekleri en hızlı şekilde karşılanmaya çalışılıyor. Ancak bu süreçte iyi bir fayda analizi yapılıyor. Orta ve uzun vadede kullanıcılarımıza veya ekosistemin geneline zarar verebilecek herhangi bir ürün ve hizmete Mamoru olarak yer vermiyoruz.

 

Listeleme sürecinde kripto paraları iyi bir süzgeçten geçiriyoruz

 

Mamoru’da kullanıcılara sunulan ürün ve hizmetlerin genişletilmesi sürecinde en önem verilen konuların başında nitelik geliyor. İlk etapta hızlı nicel gelişim pozitif bir algı yaratsa da bu tamamen bir yanılsamadan ibaret. Özellikle listeleme politikasında geniş bir bakış açısına sahip olmakla birlikte ihtiyatı da elden bırakmamak gerekiyor. Listelenecek kripto paranın araştırılmalarının yapılması, avantajlarının ve dezavantajlarının tespit edilmesi gibi birtakım güvenilirlik kriterlerini sağlaması yatırımcıların korunması adına büyük önem taşıyor.”

 

Yenilikçi ve güvenli ürünler öne çıkıyor

 

Kullanıcılarına sundukları ürün ve hizmetlere ilişkin açıklamalarda bulunan Mamoru Ürün Yöneticisi Yang Wang, Esnek Kazanç ve Sabit Kazanç ürünlerinin pasif gelir elde etme açısından önemli avantajlar sağladığını ifade etti. Yenilikçi çalışmalarına devam edeceklerini belirten Wang, “Blockchain teknolojisinin sağladığı avantajlar kripto para piyasalarında pasif kazanç elde etmenin de yolunu açıyor. Mamoru kullanıcıları da Esnek Kazanç ve Sabit Kazanç ürünleriyle trading haricinde bir ödül elde etme imkanına sahip. Kripto Esnek Kazanç ürününde kullanıcılar, kripto para yatırma işlemlerinden günlük ödüller kazanırken, istedikleri zaman da varlıklarını çekebiliyor. Sabit Kazanç ürünü ise daha yüksek ödül seçeneğini tercih edenler için, 2 günden 180 güne kadar uzanan geniş stake süresi boyunca daha yüksek bir bileşik ödül yüzdesi sunuyor.” dedi.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir