Borsa Teknik

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Şanlıurfa, Kış Turizminde Parlayacak

Şanlıurfa, Kış Turizminde Parlayacak

admin admin -

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün öncülüğünde Güneydoğu Anadolu Bölgesinin tek kayak merkezi olan Karacadağ Kayak Merkezinde başlatılan otel ve park çalışması Şanlıurfa’da kış turizmini önemli ölçüde geliştirecek.

Göreve geldiği günden bu yana kentin kaynaklarını yine kentin tanıtımı ve turizmin 12 aya yayılması için değerlendiren, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ile kış turizminin önemli merkezlerinden biri olan Karacadağ Kayak Merkezinde bu potansiyelin açığa çıkarılması için bölgede yapımına başlanılan otel inşaatı tamamlandı.

Karacadağ Kayak Merkezinde bodrum, zemin, 1. ve 2.kat olmak üzere 3 bin 600 metrekare 2 kapalı alandan oluşan yapı içerisinde restoran, kafeterya 18 adet oda yer alacak.  Kayak yapmak için çevre illere gitmek istemeyenler için de merkezde araçlarını koyabilecekleri 2 adet açık otopark yapılacak.

Bölgede ayrıca çocuklar için oyun alanları, etkinlik alanları da yapılarak ilerleyen dönemlerde bölgede yapılacak kış festivallerinin de önü açılmış olacak.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir